Seneste nyt

22-April-2022

Nu starter planlægningen af HAVNENS DAG 2022

På tirsdag d. 26. april holder vi første møde med aktørerne. Der er foreløbig tilmeldt 32 aktiviteter. Der er plads til flere.
Der bliver alt fra klubbernes ”åbent hus med aktiviteter” over helikopterflyvning, havmiljø til kulinariske smagsprøver af maritim oprindelse. Desuden har vi sikret os at man kan købe mad og drikke på havnen, lige som butikkerne i byen har åbent med gode tilbud.

25-April-2022

Brandvæsenet kommer

Stubbekøbing Brandstation kommer med et køretøj hvor der bliver mulighed for at se og høre om deres arbejde. Måske var det en ide at blive frivillig brandmand?

27-April-2022

Borgmesteren kommer

Ved planlægningsmøde i aftes blev det oplyst at borgmesteren har givet tilsagn om at indvie vinterbadernes sauna. Der bliver et tema om Grønsunds mindre kendte fødemidler. Om miljø og havmiljø. Der bliver high to go bane, så man kan komme til at klatre i masten. Fiskekonkurrence og rigtig mange andre spændende ting. Programmet kommer lige om lidt.

30-April-2022

Der bliver helikopterflyvning

Der bliver mulighed for at købe en helikoptertur fra havnen og omegnen fra luften. Butikkerne holder åbent med Vand-vittige tilbud. Der bliver konkurrence i at kaste med blink, og isbjerg med slik. Se på siden billeder

05-Maj-2022

Nu kan man booke en helikoptertur

Nu kan man booke en helikoptertur på Havnens Dag d. 11. juni.
Det kan ske på HeliCompaniets hjemmeside.
HELICOMPANY.DK/ARRANGEMENTER.OG-FERIE-FLYVNING/

11-Maj-2022

Plakaten Havnens Dag i Stubbekøbing 2022

Så er plakaten der annoncerer Havnens Dag i Stubbekøbing 2022 klar til at gå i trykken. Plakaten er designet og udført af Dorthe Krøll. Flot arbejde.

21-Maj-2022

Programmet er nu færdigt

Programmet for dagen er nu færdigt. Så alle deltagere glæder sig nu til at se rigtig mange mennesker på havnen og i byen d. 11. juni. Der er lagt et stort arbejde i arrangementet. Derfor håber vi alle, at vores gæster vil nyde dagen og få en god oplevelse med videre.